Cyber security start bij de
werknemer!

Lees meer... Mogelijkheden

"Humans are the weakest link in cybersecurity"

2244 keer per dag ligt ergens een computer onder vuur door hackers. Dat is elke 39 seconden. Maar cyberveiligheid gaat over meer dan virussen en schadelijke software: ook oplichting, identiteitsfraude en phishing zijn dagelijkse risico's.
Als je als gebruiker niet op de hoogte bent van de gevaren die er heersen in de cyber wereld, is het onmogelijk je er tegen te wapenen. Net daarom is het van belang aandacht te schenken aan een security awareness programma. Onze lezingen en workshops zijn gebaseerd op het boek "Cyberveilig in 10 dagen".

 • Veilige werknemers = veilige bedrijfsomgeving.
 • Snel resultaat.
 • Verdere opvolging mogelijk.

Diensten

Met onze lezingen en workshops zorgen we voor meer 'security awareness' bij je klanten, personeel of leerlingen. Die bewustwording is een noodzaak in een tijd waarin privacy, dataverlies, cloud & hacking woorden zijn dat continue in het nieuws komen, maar toch nog bij veel mensen onbekend terrein zijn.
Tijdens de lezing van 1 uur, geven we niet alleen een blik op de online gevaren, maar bespreken we ook waarom social engineering zo gevaarlijk is.
De interactieve workshops zijn een ideale toevoeging aan (pedagogische) studiedagen en seminaries. De deelnemers gaan tijdens een drie uur durende workshop aan de slag met concrete tips om hun online identiteit onmiddellijk te beveiligen.

Nadien zullen de deelnemers zich bewuster zijn van de gevaren bij social engineering, phising mails, malware, publieke hotspots, back-ups,...

Lezing

Breng je personeel up-to-date met een lezing van een uur over de mogelijke gevaren van social engeneering, malware ...


 • 90 minuten.
 • Concrete tips!
 • Inclusief het boek "Cyberveilig in 10 dagen".

Workshop

Tijdens de workshop 3 uur krijgen je werknemers een goed zicht over de mogelijke kwetsbaarheden in hun digitale leven. Ze gaan aan de slag met concrete oefeningen waar ze onmiddelijk baat bij hebben.


 • Halve dag.
 • Boordevol oefeningen met onmiddelijke impact!
 • Tot 15 personen.
 • Internettoegang noodzakelijk.
 • Inclusief het boek "Cyberveilig in 10 dagen".

Wie zijn wij?

Hans Verbist is actief in de IT-sector. Als Cyber Security Expert weet hij als geen ander hoe reëel cyberbedreigingen echt zijn. Vanuit de praktijk geeft hij tips hoe je je online identiteit kunt beveiligen, van mailaccount tot telefoon

Hans Verbist

Instructeur


Als Cyber Security Expert weet hij als geen ander hoe reëel cyberbedreigingen echt zijn. Vanuit de praktijk geeft hij tips hoe je je online identiteit kunt beveiligen, van mailaccount tot telefoon.

Freelance

Instructeurs


SecurityAwareness.be doet beroep op Cyber Security Experts die dagelijks met deze materie bezig zijn.

Contact

Wil je meer info over onze workshops? Een lezing? Een koffie? Laat gerust iets weten.

Mechelen (Antwerpen)